Ojojojoj, noen fikk tilgang til internett her!

image

Sånn ser det ut når besetningen har vært uten nett en stund, og plutselig får tilgang. Hvilken fantastisk lykke! 🙂

5 responses to “Ojojojoj, noen fikk tilgang til internett her!

 1. Flott å se at gjenen har internett, og at alle fortsatt er hele! 😉
  Marinetraffic holder meg oppdatert på hvor dere er og når dere reiser hele tiden, gøy og se hvor langt dere har kommet (så også dere tok noen piruetter tidligere:P), men denne siden sender meg dessverre ingen ting, selv om jeg har lagt til e-post adressen min.. prøvde og legge den til igjen, men da informerte den meg om at jeg allerede følgte siden deres.
  men men, jeg er stort sett innom en gang om dagen og sjekker manuelt uansett 😉 gøy med bilder og videoer, virker som dere har det veldig bra:)

 2. Flott å se at gjenen har internett, og at alle fortsatt er hele! 😉
  Marinetraffic holder meg oppdatert på hvor dere er og når dere reiser hele tiden, gøy og se hvor langt dere har kommet (så også dere tok noen piruetter tidligere:P), men denne siden sender meg dessverre ingen ting, selv om jeg har lagt til e-post adressen min.. prøvde og legge den til igjen, men da informerte den meg om at jeg allerede følgte siden deres.
  men men, jeg er stort sett innom en gang om dagen og sjekker manuelt uansett 😉 gøy med bilder og videoer, virker som dere har det veldig bra:)

  PS: Mulig kommentaren min kommer to ganger nå… da jeg la igjen kommentaren førstegang, ba siden meg om å logge inn, så kom jeg tilbake hit uten og kunne se noen kommentar…

 3. Hehe, sånn er det jo! Jeg må manuelt godkjenne alle innlegg første gang en avsender legger inn en kommentar. Heretter skulle det gå av seg selv for ditt vedkommende.
  Hyggelig å høre fra deg, selv om jeg ikke helt skjønte den med piruettene. Får sjekke loggen, men det hørtes da gøyalt ut!
  Dumt det med epostadressen som ikke blir registrert. Kanskje jeg bør ta det opp med WordPress?
  Håper alt står bra til ellers! 🙂

 4. En riktig God morgen. Tegner til å bli en solrik og fin dag i Østfold i dag. Sommerens siste krampetrekning???
  Jeg får oppdatering på mail, dersom det kommer nye innlegg på det jeg la inn kommentar på. Men nye innlegg senere, får jeg ikke melding om. Men – er inne hver dag. Da må min mailadresse registreres på nytt, sikkert derfor. Men dumt.
  Morsomt å følge dere. Marinetraffic er tingen :). Vil veldig gjerne se flere bilder og videosnutter.
  Skal hilse fra de to små som ble avbildet foran båten før avreise; VIlde og Linnea. Vi snakket om dere i går :). God tur videre.

 5. Ja, det ser ut som Kasper har det samme problemet. Gjelder nok sikkert alle, da. Skal ta det opp med leverandøren av nettløsningen vår. Hilse tilbake til de to små! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s