Aside

A good day at Fredagshølet!!

SAMSUNG CSC

2 responses to “A good day at Fredagshølet!!

  1. Uten å sjekke sannheten i det jeg trodde jeg visste – så stod jeg på isegran kl 15:45 på søndag. Med kake og hvitt lommetørkle til å vifte med…men jeg har siden fått vite at jeg var på feil sted….Bon voyage Eskalope ! Ser frem til å følge dere på ferden ! mange hilsener fra Guri

  2. Det var superergelig, Guri! Takk for utrolig hyggelig tanke! Det var nesten 50 stykker på Andersenslippen som vinket oss av, så det var hyggelig og vemodig samtidig. Håper kaken smakte bra likevel, Vi kommer nok til å savne dere! Mvh Prarne & Co 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s