Sunny afternoon in Amsterdam

image

Lovely day by the city canals. Now, back to Ijmuiden and prepare for tomorrows long leg..

image

image

GeoCaching

image

image

image

Boys are like houses, need mutual support…

image

2 responses to “Sunny afternoon in Amsterdam

  1. Hei. Jeg som skriver dette har nylig blitt valgt inn i styret i Fredriksatd seilforening med ansvar for Tur og Hav. Prøver å planlegge noen aktiviteter til høsten for medlemmene og spør dere om muligheten til å holde et foredrag om turen deres på et medlemsmøte i løpet av høsten. Ta gjerne kontakt for nærmere diskusjon om saken.

    • Hei, Sture!
      Gratulerer med styreverv!
      Så klart vi skal holde foredrag for seilforeningen! Men jeg kunne godt tenkt meg å foreslå at vi gjør det på andre siden av jul, type januar. Da er både høststresset og julestria over, og folk begynner å se framover mot neste sesong igjen. Og så får vi tid til å sortere bilder og inntrykk på en skikkelig måte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s