St. Helier, Jersey

image

Endelig ankom vi Jersey etter 147 nautiske mil for motor. Endelig viste gps’en vestlig lengde også. Flere bilder og tekst følger!

image

image

image

image

image

DSC_0167

7 responses to “St. Helier, Jersey

  1. 147 n mil for motor, var det så lite vind? Kjedelig, men det er vel en del av seilerlivet. De gamle skipene kunne vel legge både dages- og ukesvis og vente på vinden……:). Er alt bra ellers?

  2. Fascinerende når en går inn på marientraffic. Og zoomer seg ut, da får en et visst inntrykk hvor trafikkert den engelske kanal er…….

  3. Ja, Geir. Alt er bra! Vi kom til Jersey for å plukke opp deler jeg hadde kjøpt tidligere til vår watermaker, men selgeren synes som sunket i jorden. Litt nedtur der, but that’s life. Går vel videre vestover i morgen tidlig, tipper jeg. Nå begynner wifi’en å funke også, og da er guttungen happy. 😉

  4. Såpass – forsvunnet. Det er takka for det en har igjen…… Hadde du betalt også? Kan du få ordnet det på andre måter? Godt å høre at alt er bra og Jungmann er tilfreds. Det er å foretrekke :). Var innom marinetraffic nå, og så at dere fremdeles ligger på Jersey. Hvordan er værforholdene framover? Her forberedes dåp – stolt bestefar lager mat til dåpsfest i morgen :). Tenk på meg og sende meg en virtuell gratulasjon i morgen 🙂

  5. Saint Malo, ser jeg. En kjent plass, i hvert fall et kjent navn. Hvordan er vind og seileforholdene? Drar dere videre i morgen?

  6. Der ser skikkelig deilig ut! Her det regn oghøst på gang. Hils til Bergerac hvis han er det enda:)

  7. Takk for hyggelige kommentarer! Alt vel her! Er i St Malo fordi det er en flott liten by med mye spennede historie og en fantastisk seilermetropol, men særlig fordi lillebror lander her på tirsdag for å være med over Biscaya. Været ser for øvrig helt supert ut framover!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s